Main menu

Hieronder staan een aantal websites die kunnen ondersteunen bij het lesgeven. Naast de link staat de beschrijving

Website

Beschrijving

 

http://wheeldecide.com/

Maken van een rad van fortuin om ad-random bijvoorbeeld een leerling aan te wijzen. Het is mogelijk om zelf een indeling te maken en op te slaan.

 

https://www.mentimeter.com/

Eenvoudige site in een quiz oid te maken. Leerlingen kunnen eenvoudig met hun telefoon input leveren.

 

https://getkahoot.com/

Een uitgebreidere site voor een quiz. Aantrekkelijker qua layout

 

https://nl.padlet.com

Een manier om met een groep (digitaal) te brainstormen

 

http://socrative.com/

Interactieve website om leerpresentaties te geven gecombineerd met vragen. Scores per deelnemer worden bijgehouden. Zou zelfs voor toetsen gebruikt kunnen worden

 

https://www.thinglink.com/

Maak interactief leermateriaal met foto's en tekeningen

 

https://www.pixton.com/nl/

Stripverhaal maken

 

https://www.zaption.com/

Kant en klare videolessen maken

 

http://screencast-o-matic.com/home

 

Lesmateriaal inspreken met presentatie op scherm en camera. Erg goed als backup materiaal van je lessen voor mensen die moeite hebben de les te volgen.

 

Sia RAAK quickscan

Uw informatie, ons specialisme, uw succes

 

Data2SUCCESS is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het pragmatische ICT oplossingen bij MKB ondernemingen en (afdelingen van) overheidsorganen. Waar veel partijen focussen op dure en complexe oplossingen wil Data2SUCCESS juist zo veel mogelijk met bestaande middelen en zonder investeringen het juiste doel bereiken.

Websites 

Een kwart van de bedrijven in het mkb heeft een website die ouder is dan vier jaar. 28 procent heeft helemaal geen site. (nu.nl)

Het belangrijkste gevolg van een oude website is dat u door Google niet meer gevonden wordt omdat de regels hiervoor veranderen. U heeft al een website voor € 500 ex btw waarbij de basis randvoorwaarden voor Google zijn geregeld en u zelf uw website gebruik kunt monitoren

Investeren of gebruik maken van eigen middelen

Investeren in dure database systemen zoals ERP/CRM/.... is lang niet altijd nodig en door de crisis wilt u toch met de juiste gegevens snel beslissingen kunnen nemen. Als u deze systemen reeds in huis heeft kunnen ze vaak redelijk eenvoudig veel meer bieden dan u gewend bent.

Gebruik van zeer goede tools zonder licentiekosten

Data2SUCCESS kent vele tools in de markt die niet zijn gekoppeld aan licentieabonnementen. Velen daarvan zijn vrijwel kosteloos en kunnen goed concurreren met de bekende en betaalde oplossingen. Het gebruik van zo'n tool hoeft niet moeilijker te zijn dan de gratis variant. Het kan echter zijn dat u hulp nodig heeft voor de keuze of opstartfase.

Sociale Media

Wij hebben aan de wieg gestaan bij de introductie van sociale media voor bedrijven. Momenteel doen we onderzoek naar de rol van sociale media bij productontwikkeling in het MKB. Meer weten over sociale media voor uw bedrijf? Bel of mail ons of kijk op de website www.mkbproductinnovatie.nl

En nu?

In het menu Voorbeelden staan een aantal herkenbare situaties. 

Ons doel: concrete oplossingen leveren voor uw vragen en geen ingewikkelde procedures.

Meer weten? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 043-4503262 / 0645321196